Skær løs bord
Forret:
Butterdejs pirogger m/skaldyr
Laksemousse m/asparges og dressing
Tunmousse m/rejer og dressing
Butterdejsstang m/skinke og flødespinat
Hønsesalat på ananasring
Pastasalat m/kylling og bacon, eller
Røget skinke m/honningmelon
Der hører flute til forretten
Hovedret:
Tyndstegsfilet
Krydret skinke
Glaseret skinke
Kamsteg
Marineret kyllingebryst
Nakkefilet Provence
Fyldt kalkunbryst
Grøntsags tærte m/skinke
Kyllingetærte m/bacon
Frikadeller, eller
Pandekager m/fyld af oksekød eller skinke
Til hovedretten hører der flødekartofler og salatbar.
Dessert:
Kagetærte m/cremefraiche og flødeskum
Chokoladetærter m/flødeskum
Ostekage
Brombærtærte m/marcipan
I stedet for salatbar og flødekartofler, kan der vælges 2 slags kartofler og 5 forskellige slags blandede salater.
Mer´ pris pr. kuvert ………… 35,00 kr.