Om Frokostbussen

Frokostbussen ApS har råderet over Thinggade 10a, hvor vi fra januar 2020 vil have mulighed for at tilbyde selskabslokaler på adressen, med plads til 60 personer.

Frokostbussen ApS blev overtaget pr. 1. september 2019 af Tove Lundin, som har været ansat ved Lene Vinther i 7 år og nu er klar til at gå i hendes fodspor, og fører samme kvalitet, standart og service videre.

Tove er med i alt, lige fra køkkenet, bag mailen / online og det er også hende du taler med om dine ønsker.

Kvalificeret personale

Frokostbussen har et yderst kvalificeret personale som alle er uddannet indenfor køkken og har en høj standard indenfor køkkenhygiejne.

Spændende råvarer

Der oparbejdes en tæt kontakt med leverandørerne, hvor der søges inspiration indenfor de meget spændende råvarer der hele tiden kommer på markedet. Leverandørkontakten er også af stor betydning for den gode kvalitet i alt der fremstilles.

Kvalitet, kreativitet og service

Værdierne i Frokostbussen ApS, kvalitet, kreativitet og service, kommer tydeligt til udtryk i det daglige arbejde i Frokostbussen ApS og afspejles helt tydeligt i det der fremstilles hver dag. Derforuden er Frokostbussen ApS en rummelig og solid virksomhed, hvor alt kan lade sig gøre – intet er for stort og intet er for småt. Tendenserne og udviklingen indenfor det kulinariske køkken følges tæt, og der laves hjemmelavet mad fremstillet fra bunden, om det er til hverdag eller fest, så laver vi lige hvad kunden ønsker – og leverer til aftalt tid.